Jouw uitdaging is onze uitdaging

Talenten helpen zich te bewijzen als ondernemer is de visie van Sensazione. De partners van Sensazione beleven lol in het succesvol maken van ondernemers met goede ideeën. De wijze waarop Sensazione dit aanpakt in vergelijking met de vele andere aanbieders en adviseurs geeft jou ook nog eens vele voordelen.

Kennis en kennissen

De partners vertegenwoordigen de nieuwste ideeën in hun branche. Zij hebben een bewezen en afgebakende knowhow. Maar zij hebben ook een behoorlijke knowwho: kennis is weliswaar belangrijk, maar kennissen zijn nog veel belangrijker.

Aantal mogelijkheden

Sensazione werkt met zogenaamde verbindingsknooppunten waar de verschillende partijen elkaar ontmoeten. Jij kunt kiezen uit drie verschillende mogelijkheden:

  • Plug & play:

Iedere deelnemer ontwikkelt hierbij zijn gespecialiseerde meesterschap. Als deelnemer wordt je begeleid in het opdoen van je eigen ervaringen.

  • Plug, modify & play:

Nu wordt er door de partners van Sensazione meegedacht, er wordt aangepast, er wordt geschaafd.

  • Creative melting:

Hier wordt met een team van verschillende specialisten, een zogenaamd crossfunctioneel team, gewerkt naar een optimaal resultaat.

Jouw profiel

Deelnemers aan dergelijke trajecten zijn (startende) ondernemers die amibitieus zijn, die een pro actieve houding hebben, die resultaatgericht zijn.